VISI & MISI

 

VISI

Peneraju Pengembaraan Dan Pelancongan Kebangsaan Serta Pemain Serantau Yang Diiktiraf Dalam Kembara Islam Menjelang Tahun 2020

 

MISI

Penyedia Perkhidmatan Kembara Islam terpilih dalam memenuhi keperluan para pelanggan dari aspek Kerohanian, Perniagaan, Rekreasi dan Peribadi yang dikendalikan pada tahap profesionalisme, integriti dan kebolehpercayaan yang tinggi

PRINSIP 3K

 

KEYAKINAN

Keyakinan adalah PEGANGAN kami dalam memenangi kepercayaan dan kesetiaan PELANGGAN sebagai peneraju perkhidmatan pelancongan pilihan mereka.

KEMUDAHAN

KEMUDAHAN buat pelanggan menjadi TANGGUNGJAWAB kami dalam menawarkan pelbagai perkhidmatan dan menepati kehendak mereka.

KESELESAAN

KESELESAAN menjadi BUDAYA kami dalam memberi layanan mesra kepada pelanggan. Ketenangan fikiran pelanggan adalah keutamaan kami.
 

 

DASAR KUALITI

 

 

"TH Travel & Services Sdn Bhd, sebuah syarikat yang menjunjung nilai-nilai Islam, melalui Sistem Pengurusan Kualiti yang efektif, beriltizam untuk menyediakan perkhidmatan, kemudahan dan produk berkualiti dengan penambahbaikan yang berterusan."

Terma Penggunaan


 

Tentang TH Travel & Services Sdn Bhd

TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) adalah Ahli Kumpulan Syarikat-syarikat TH yang diperbadankan pada 9 September 1972 berdasarkan kepada Akta Syarikat 1965.

BERINTERAKSI DENGAN KAMI

INGIN MENJADI PEMBEKAL KAMI? JOM DAFTAR!